Sobre mi


Sóc una jove catalana enamorada de l'art, la història, la música, la literatura, la cultura viva... i a la que li encanta viatjar, tot i que ho faig menys del que m'agradaria.


Des del juny del 2013 sóc Tècnica Superior en GIAT (Guia, Informació i Assistència Turística), estudis que vaig començar en quedar-me sense feina el 2011 i que m'han fet descobrir, per dir-ho d'alguna manera, la meva "vocació". Com ja he dit m'encanta la cultura en general, i poder compartir-ho amb altres persones a qui també l'hi interessa és molt gratificant. També des de fa uns anyets m'estic traient el Grau d'Humanitats per la UOC, si  bé en aquest moment ho tinc aparcat per motius econòmics, però espero el més aviat possible poder reprendre els estudis i acabar el grau.

Després d'aquesta petita introducció suposo que entendreu el motiu d'aquest blog. Quan viatjo m'agrada barrejar-me amb la gent local i conèixer els seus costums, no em conformo en ser una turista més.Crec que viatjar és una manera fantàstica d'aprendre i conèixer nous llocs, descobrir noves cultures, provar nous plats, etc. És per això que des d'aquí vull explicar les meves impressions i experiències en els diferents llocs on he estat i els que estaré en el futur. 

Això si, "viatjar" no necessàriament implica agafar un avió i fer molts quilòmetres, també fer excursions d'un dia o d'un cap de setmana no massa lluny de casa és una bona forma de desconnectar i fer nous descobriments, no em creieu? Proveu-ho!
Se'n diu turisme de proximitat, i és que moltes vegades no coneixem el patrimoni natural i cultural que tenim al nostre abast a uns pocs quilòmetres. Per tant també des d'aquí reivindico aquest tipus de turisme, si un dia teniu ganes de desconnectar feu-ho, segur que molt a prop vostre hi ha un lloc on no heu estat i que resta a l'espera de ser descobert.

En aquest blog hi trobareu entrades dedicades a ciutats properes i més llunyanes però amb un alt grau d'interès (sempre des del meu punt de vista, per tant no sóc objectiva). M'agrada proposar rutes i consells pràctics que us poden ser d'utilitat.


Fins aquí aquest petit resum sobre mi... us convido a seguir navegant pel blog i a posar els vostres comentaris i suggeriments i a seguir-me si el que faig us agrada! :)


Una forta abraçada!!Mònica


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada